wo 08 mei | Gemeenschapshuis De Wis

Aanmelden voor bedrijven/ondernemingen voor Ladiesnight OOC

Hier kunt u zich aanmelden voor de Ladiesnight OOC 8 mei 2019.
Registratie is afgesloten
Aanmelden voor bedrijven/ondernemingen voor Ladiesnight OOC

Tijd en locatie

08 mei 2019 19:00 – 23:00
Gemeenschapshuis De Wis, Matthiasstraat 2, 5811 AN Castenray, Nederland

Over het evenement

Beste ondernemer uit Oirlo, Castenray,

Woensdagavond 8 mei organiseren wij vanuit de Ondernemersvereniging een Ladiesnight.

Deze wordt gehouden in de Wis in Castenray. Alle ondernemers uit Oirlo en Castenray krijgen de gelegenheid om haar/ zijn bedrijf te presenteren.

Het doel van onze vereniging is de krachten van de ondernemers binnen Castenray en Oirlo te bundelen en ons inzetten voor goede doelen binnen deze dorpsgrenzen. Er zullen dan ook alleen ondernemers uit Castenray en Oirlo op de Ladiesnight staan. Alle ondernemers uit deze dorpen krijgen de gelegenheid om zich te presenteren. Alle dames uit Oirlo, Castenray en directe omgeving kunnen deze Ladiesnight bezoeken. Het zal een ‘Ohhhh, hebben we dat ook in eigen dorp’ avond worden.

Goede doel :

Wij gaan ons met deze Ladiesnight inzetten voor het goede doel ‘De Vita-Fiets’. Tijdens de Ladiesnight zijn er verschillende acties, workshops etc. om geld in te zamelen voor de Vita-Fiets. Hierover meer op de bijgevoegde flyer.

Stand :

Voor leden van de ondernemersvereniging is een stand gratis (1 tafel), wilt u meer ruimte dan vragen wij daar een kleine bijdrage voor. Voor ondernemers die, op 1 april 2019, geen lid zijn van onze ondernemersvereniging vragen wij standhuur. Alle informatie hierover vindt u op het aanmeldformulier.

Wilt u als ondernemer deelnemen aan de Ladiesnight? Dan kun u zich aanmelden via het aanmeldformulier in de bijlage of bij voorkeur via onze website www.ondernemersverenigingooc.nl

Aanmelden uiterlijk 15 april 2019 bij voorkeur via de website www.ondernemersverenigingooc.nl

Of door het inleveren van het formulier bij de organisatie:

Mirjam Wille, Bremmenkamp 20, 5808 AD Oirlo

Karin van Bommel, Horsterweg 39D, 5811 AA Castenray

Lisette Cox, Castelostraat 10, 5811 AP Castenray

Anita Emonts, Koepas 10, 5808 AB Oirlo

Correspondentieadres: Ladies@ondernemersverenigingooc.nl

Registratie is afgesloten

Indien u problemen ondervind met aanmelden, neem dan contact op met de beheerder.

of mail naar:

website@ondernemersverenigingooc.nl