wo 08 mei | Gemeenschapshuis De Wis

Ladies Night OOC

Een speciale avond, alleen toegankelijk voor de dames, georganiseerd door Ondernemersvereniging Oirlo Castenray.
Registratie is afgesloten
Ladies Night OOC

Tijd en locatie

08 mei 2019 19:00 – 23:00
Gemeenschapshuis De Wis, Matthiasstraat 2, 5811 AN Castenray, Nederland

Over het evenement

Een heerlijke avond voor de dames uit de wijde omtrek van Oirlo en Castenray. Deze avond is bedoeld om kennis te maken met bedrijven die in Oirlo en Castenray zijn gevestigd.

Maak kennis met deze bedrijven, doe mee met workshops, vergaar informatie, geniet van een drankje en lekkere hapjes, koop leuke spulletjes. Ondersteun een goed doel, namelijk de Vita-fiets (Kijk op www.ondernemersverenigingooc.nl voor meer informatie over dit goede doel) door lootjes of producten te kopen aan onze speciale stand hiervoor.

De kaarten ad € 3,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ondernemersverenigingooc.nl

en bij:  D'n Terp, Hoofdstraat 20, 5808 AT Oirlo

Oma's Kip, Horsterweg 39D, 5811 AA Castenray (alleen openingstijden)

Theehuis Komkommerin, Castenrayseweg 30, 5811 AM Castenray

(alleen openingstijden)

Aantal
Totaal
  • Ladiesnight OOC
Totaal€0

Indien u problemen ondervind met aanmelden, neem dan contact op met de beheerder.

of mail naar:

website@ondernemersverenigingooc.nl