Nieuws
 
The best way of learning about anything is by doing
 

Richard Branson

Laatste nieuws

Vanwege Corona, zijn alle vergaderingen opgeschoven tot een nader te bepalen datum.

Zodra de reglementen omtrent Corona weer versoepelen zullen we de nieuwe data en evenementen bekend maken via de pagina agenda.

Het windpark is momenteel hot item. Via onderstaande link kunnen leden van OOC en anderen natuurlijk de vergaderingen en informatie volgen.

https://windparkvenray.nl/informatieavond-februari/

BBQ

13 juni heeft OOC een extra vergadering ingelast met bbq. We kunnen wel stellen dat deze zeer geslaagd was. De bbq wel te verstaan. Deze was verzorgd door Oma's Kip, Boer Ruud en Stroa. We hadden de primeur om de bbqkar te mogen testen. Nou dat is geslaagd. Het was jammer dat onze spreker op het laatste moment had afgezegd en we niks anders konden regelen, maar ook zonder dat was een geslaagde netwerkvergadering geworden. Ik kan voor iedereen die er was spreken denk ik dat het vlees en de salades van uitstekende kwaliteit waren en dat het heerlijk was. Op naar de volgende vergadering, zonder bbq helaas.

De analyses van de enquête vindt u hier. Er hebben helaas weinig mensen gereageerd. Op basis van de ingevulde formulieren hebben we de analyses gemaakt.

Enquête

Op deze pagina kunt u het laatste nieuws en alle nieuwsbrieven vinden van Ondernemersvereniging Oirlo Castenray.

Klik op onderstaand icoon om de nieuwsbrief te openen. U kunt de nieuwsbrief desgewenst opslaan.

Nog geen lid? Meld u eenvoudig aan via onderstaande knop!

In het archief kunt u alle berichten over het evenement Bedrijven in het Licht bekijken.